På G

Jag är fortfarande rätt tyst av mig på bloggen. Brist på inspiration och tid är de främsta orsakerna. Men jag är inte tyst av mig i vardagen. En hel del är faktiskt på gång. Avslutade för ett par veckor sedan ett större miljöevent, Flea Market Deluxe, på en av Uppsalas studentnationer som erbjöd konstutställning, musikkonsert och framför allt secondhand- och vintagéförsäljning. Blev omåttligt populärt och det kom flera hundra besökare. Riktigt nice det!
Bild

Därtill håller jag tillsammans med två andra på att utveckla en hållbarhetsguide som delas ut till nyanlända internationella studenter och som vi gav ut för andra gången precis nu när vårterminen startade. Detta projekt är min lilla baby som jag håller mycket kär. För närvarande undersöker vi huruvida vi kan få andra lärosäten att själva ge ut en hållbarhetsguide till sina studenter. Tanken är också att vi ska utveckla den som ges ut här i Uppsala, så att även svenska studenter kan få en guide i handen.
Bild

Det tredje större projektet jag är med i är fortfarande i utvecklingsfasen. Tanken är att vi ska skapa en miljöcertifiering som samtliga Uppsalas studentnationer vill åta sig och jobba för att bli mer miljövänliga. Det finns redan en sådan certifiering i Lund, så bevisligen kan vi säkert få den att funka i Uppsala också. Nationsugglan ska den heta (med tanke på att den heter Nationsgrodan i Lund).
Bild

En hel del på gång med andra ord.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s